سرویس تشخیص زنده بودن فرد (Face liveness detection)

با افزایش تقلب و کلاهبرداری در احراز هویت آنلاین، ارائه دهندگان خدمات باید از راهکارهایی استفاده کنند که ایمنی فرآیند احراز هویت آن‌هارا تقویت کند و احتمال وقوع هرگونه خطا یا کلاهبرداری را به حداقل میزان ممکن برساند. سرویس تشخیص زنده بودن فرد (Face Liveness) این امکان را فراهم می‌سازد تا با استفاده از ویژگی‌های بیومتریک بدون نظارت و تأیید هویت انسانی، فرآیند احراز هویت دیجیتال با موفقیت به اتمام برسد.

سرویس تشخیص زنده بودن فرد

دقت و سرعت سرویس تشخیص زنده بودن فرد (Face Liveness)

نحوه کار سرویس تشخیص زنده بودن فرد (Face liveness detection)

سرویس تشخیص زنده بودن فرد تعیین می‌کند که کاربری که مقابل دوربین حضور دارد، واقعی است یا از یک ماسک، عکس یا ویدیو برای فریب سیستم استفاده می‌کند. بنابراین، سرویس Face Liveness ، تشخیص می‌دهد که کاربر حضور فیزیکی دارد یا خیر. در صورت تأیید حضور فیزیکی کاربر، فرآیند احراز هویت غیرحضوری با موفقیت انجام می‌شود.

استفاده از ویژگی‌های بیومتریک و هوش مصنوعی این امکان را فراهم می‌سازد تا این سرویس، زنده بودن فرد را تشخیص دهد. برای راه‌اندازی این سرویس از الگوریتم‌ها و تکنولوژی‌های مختلفی استفاده می‌شود تا فرآیند احراز هویت آنلاین با دقت بالایی انجام شود.

برای پردازش ویدیوی کاربر از تکنولوژی‌های تعیین موقعیت سر (Pose estimation) و تعیین موقعیت چشم (Eye tracking) استفاده می‌شود و از این طریق بررسی می‌شود که کاربر حضور فیزیکی در مقابل دوربین دارد یا خیر.

همچنین برای جلوگیری از هرگونه تقلب، از الگوریتم‌های یادگیری عمیق شبکه عصبی کانولوشن (CNN) نیز استفاده می‌شود.

علاوه‌بر این، سرویس تشخیص زنده بودن فرد (Face Liveness) شامل سرویس تشخیص چهره (Face Detection) نیز می‌شود و از این طریق می‌توان در کنار تشخیص زنده بودن، هویت کاربر را نیز شناسایی کرد.

در چه مواردی می‌توان از سرویس تشخیص زنده بودن فرد (Face liveness detection) استفاده کرد؟

احراز هویت غیر حضوری

ارائه خدمات بانکداری دیجیتال به امنیت بالایی نیاز دارد. به‌همین دلیل فرآیند احراز هویت آنلاین کاربر باید با دقت بالایی انجام شود تا ایمنی لازم را داشته باشد. با استفاده از سرویس تشخیص زنده بودن فرد، ایمنی فرآیند احراز هویت آنلاین شما تا حد زیادی فراهم خواهد شد.

بانکداری دیجیتال

ارائه خدمات بانکداری دیجیتال به امنیت بالایی نیاز دارد. به‌همین دلیل فرآیند احراز هویت آنلاین کاربر باید با دقت بالایی انجام شود تا ایمنی لازم را داشته باشد. با استفاده از سرویس تشخیص زنده بودن فرد، ایمنی فرآیند احراز هویت آنلاین شما تا حد زیادی فراهم خواهد شد.

کنترل حضور و غیاب

سرویس تشخیص زنده بودن فرد این امکان را فراهم می‌سازد که به‌صورت خودکار وضعیت حضور و غیاب دانشجویان، دانش‌آموزان، کارمندان و افراد حاضر در یک سازمان را بررسی کنید. این سرویس با تشخیص چهره، وضعیت حضور کاربر را کنترل و نتیجه را ثبت می‌نماید.

شناسایی بازدید کننده

با استفاده از سرویس تشخیص چهره و تشخیص زنده بودن فرد می‌توانید هویت هر یک از کاربران (بازدید کنندگان) را شناسایی کنید.

مدیریت دسترسی و کنترل تردد

یکی دیگر از کاربردهای سرویس Face Liveness مدیریت دسترسی و کنترل تردد است. با استفاده از این سرویس می‌توانید دسترسی به لوازم یا بخش‌های مختلف یک اپلیکیشن را مدیریت نمایید و تردد افراد را نیز کنترل کنید.

شناسایی مشتری

شناسایی و تشخیص هویت مشتری این امکان را به شما می‌دهد تا خدمات را به‌صورت شخصی‌سازی شده ارائه دهید. ارائه خدمات در این حالت تأثیر زیادی بر روی کسب‌وکار یا سازمان شما خواهد داشت.

تشخیص افراد

در بسیاری از مراکز نظیر پیشخوان خدمت، کارگزاری‌ها و دستگاه‌های خودپرداز، رویدادها و شبکه‌های اجتماعی می‌توان با استفاده از این سرویس چهره افراد را شناسایی کرد.

تبلیغات هوشمند

استفاده از هوش مصنوعی برای تبلیغات در دنیای دیجیتال منجر به اثربخشی بیشتر تبلیغ خواهد شد. با استفاده از سرویس مقایسه زنده بودن فرد و تشخیص چهره می‌توان سن و جنسیت افراد را از روی عکس آن‌ها تشخیص داد و تبلیغات هوشمندانه‌ای را اجرا کرد.

مزایای استفاده از سرویس تشخیص زنده بودن فرد (Face liveness detection)

دقت و سرعت سرویس تشخیص زنده بودن فرد (Face liveness detection)

سرویس‌های تشخیص چهره و زنده بودن فرد باید از دقت بالایی برخوردار باشند تا در شرایط مختلفی نظیر داشتن ریش، آرایش یا استفاده از عینک بتوانند حضور فیزیکی کاربر را تشخیص دهند و هویت آن‌هارا شناسایی کنند.

سرویس تشخیص زنده بودن فرد (Face Liveness) از دقت بالایی برخوردار است و حتی باوجود آرایش، ریش و داشتن عینک نیز عملکردی عالی خواهد داشت.

این سرویس برای پردازش فریم‌های ویدیویی در سمت گیرنده به 2 تا 5 ثانیه و در سمت سرور به کمتر از 1.5 ثانیه زمان نیاز دارد. بنابراین از سرعت خوبی نیز برخوردار است و با استفاده از این سرویس می‌توانید درخواست‌های متعددی را پردازش نمایید.

نرخ پذیرش اشتباه (FAR) در این سرویس 0.00005 است. این عدد نشان می‌دهد که سرویس تشخیص زنده بودن فرد، درصد خطای بسیار کمی دارد.

درصد دیگری که برای ارزیابی عملکرد این سرویس مورد استفاده قرار می‌گیرد، FRR است. FRR به‌معنای درصد موارد شناسایی است که در آن‌ها افراد مجاز به اشتباه شناسایی نمی‌شوند. FRR سرویس تشخیص زنده بودن فرد، برابر با 6 درصد است.

دقت بالا و سرعت عالی، به ارائه دهندگان خدمات این امکان را می‌دهد تا با پردازش سریع فرآیند احراز هویت آنلاین، رضایت کاربران را جلب نمایند و خدمات باکیفیت‌تری را ارائه دهند. در نتیجه می‌توان گفت که این سرویس انتخابی ایمن و در عین حال سریع برای احراز هویت آنلاین با استفاده از ویژگی‌های بیومتریک است.

سوالات متداول

برای دریافت دمو سرویس میتوانید از طریق فرم درخواست دمو اقدام نمایید.

شما میتوانید از طریق لینک حساب کاربری وارد صفحه ثبت نام شوید.