سرویس جستجوی صدا (Voice Search)

امروزه احراز هویت صوتی کاربرد بسیار گسترده‌ای پیدا کرده است و در بخش‌های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از آن‌جایی‌که صوت یکی از راحت‌ترین ویژگی‌های بیومتریک برای برقراری ارتباط بین انسان و ماشین محسوب می‌شود، می‌توان از کاربردهای مختلف آن استفاده کرد. یکی از این کاربردها، جستجوی صدا است که با استفاده از آن می‌توان صداهای مشابه به صدای دریافت شده (صدای کاربر) را جستجو کرد. سرویس جستجوی صدا (Voice Search) با هدف جستجوی صدا در دیتابیس ایجاد شد. این سرویس بعد از دریافت صدا و جستجوهای لازم را انجام می‌دهد و صداهای شبیه به صدای دریافت شده را باز می‌گرداند.

سرویس جستجوی صدا

دقت و سرعت سرویس تشخیص زنده بودن فرد (Face Liveness)

دقت و سرعت سرویس جستجوی صدا (Voice Search)

سرویس جستجوی صدا (Voice Search) برای پردازش فایل‌های صوتی و ارائه نتیجه به کمتر از ۵ ثانیه زمان نیاز دارد. از طرف دیگر الگوریم‌های یادگیری و تکنولوژی‌های مورد استفاده نیز از دقت خوبی برخوردار هستند. دقتی که از توانایی شنوندگان انسانی خارج است و تنها به‌کمک هوش مصنوعی می‌توان این کار را انجام داد.

در چه مواردی می‌توان از سرویس جستجوی صدا (Voice Search) استفاده کرد؟

مدیریت فایل‌های صوتی

برای مدیریت فایل‌های صوتی نیز می‌توان از این سرویس استفاده کرد و فایل‌های مربوط به هر شخص را دسته‌بندی کرد.

احراز هویت صوتی

با استفاده از این سرویس می‌توان به افرادی که صدای آن‌ها قبلا در دیتابیس ذخیره شده است، اجازه دسترسی یا ورود ارائه داد. بنابراین سرویس Voice Search می‌تواند نوعی احراز هویت صوتی باشد.

سایر کاربردها

در برخی از اپلیکیشن‌ها و وبسایت‌ها می‌توان به‌کمک سرویس جستجوی صدا یک بخش سرگرم کننده اضافه کنید.

مزایای استفاده از سرویس جستجوی صدا (Voice Search)

قوانین استفاده از سرویس جستجوی صدا

برای استفاده از این سرویس قوانین پیچیده‌ای وجود ندارد. تنها کافیست موارد زیر را در نظر داشته باشید: